UnionS - Lån og privatøkonomi

Hos oss finner du artikler om privatøkonomi og finans

Tue 22 December 2015

Kredittkort Med Bonus

Posted by Yvette in misc   

Lån & Kreditt presenterer mange norske forbrukslån og kredittkort oversiktlig og med informasjon om alle alternativene slik at du lett kan velge det som passer best for deg. Da vil du altså tjene ca 7 800 Eurobonus poeng hos SAS og dette er bare litt over 50% av verdien som Norwegian gir deg under forutsetning at Oslo -

København koster 12 000 Bonuspoeng. Det blir samme regnestykke hos Classic American Express bortsett fra at du der vil få 1 000 bonus poeng ekstra ved oppstart slik at du første året kommer ut marginalt bedre med 8 800 poeng. Et kredittkort med en cashbackavtale vil si at utstederen av kredittkortet har en avtale med diverse butikker, bensinstasjoner, restauranter og så videre, om at brukeren av kortet får en viss prosent i bonus når man handler hos establisimentet og betaler med det nevnte kredittkortet. Noen kjente kredittkort i Norge som tilbyr denne muligheten er blant et kort som heter Flexi Visa som utstedes fra en bank ved navn Santander Consumer Bank, opprinnelig fra Spania med har vanlig finanslisens for å drive bankvirksomhet i Norge. Kortet kan sammenlignes med et annet populært kredittkort som heter 365 Privat.

Cashback og bonus er i praksis en måte å lokke kunder — men det er noe vi kunder tjener på, så lenge vi bruker kortet disiplinert. Cashback og rabattordninger fra kredittkortselskapene kan ofte virke som en veldig bra grunn til å begynne å bruke kredittkortet mer.

For du trenger nemlig ikke å betale for reiseforsikring i Norge i dag, forutsatt at du har kredittkort riktignok. Flexi Visa er et lignende bensinkort som strekker seg enda litt lenger med en bonus på 4%, men som du har skjønt vil det lønne seg med førstnevnte dersom du allikevel tanker hos Esso. Mens bensinprisen fortsetter å stige så øker samtidig rabatten på bensin man kan utnytte ved et såkalt bensinkort i takt med dette. Ved å samle drivstoffregningen din på et bensinkort kan du spare flere hundrelapper, om ikke tusenlapper kredittkort i året - bare ved å betale med et annet kort enn hva du normalt gjør. Her får du 80 ære rabatt per liter du fyller med dagens priser, så lenge du fyller på Esso-stasjoner. Den har like gode rabatter på drivstoff og er sånn sett et av de beste bensinkort 2014, men vi har likevel valgt å plassere den på en andreplass.

Dette er de beste bensinkort 2014, men merk det dette: for at det skal lønne seg å benytte seg av disse bensinkortene, er du nødt til å ha en Esso- eller Shellstasjon i nærheten av der du bor eller på vei til jobben. Bonuskort, som Trumfkortet og Coopkortet gir bonus på drivstoff uten å være kredittkort. Mange kredittkortselskaper tilbyr gratis reise- og avbestillingsforsikring og dette tilbys vanligvis hvis du betaler 50% eller mer av transportutgiftene dine med et kredittkort. Kredittkort er enkelt å bruke da det kan benyttes både ved kjøp av varer på nettet, i alle bankterminaler samt minibanker. Disse ordningene er hos noen kortselskap ekstra gode å ha når du skal bestille flybilletter, hotell eller lignende. Remember Mastercard gir rabatter på mange restauranter rundt om i verden i tillegg til brede rabatter innenfor reise og ferie, som f. eks.