UnionS - Lån og privatøkonomi

Hos oss finner du artikler om privatøkonomi og finans

Mon 01 February 2016

Cashback Kredittkort Med Belønning På Reise

Posted by Yvette in misc   

Nå som kredittkortbransjen har blitt såpass stor som den har blitt, så har det begynt å bli diversifisering på hva slags kredittkort som tilbys fra ulike hold. Ekstra opptjening av CashPoints ved bruk av Bank Norwegian-kort gjelder ikke langdistanseflyvninger, innenriksreiser i Norge eller innenriksreiser i Sverige, på disse rutene tjener du 2% CashPoints på LowFare-billetter og 10% CashPoints på Flex-billetter. Når du bruker kortet får du CashPoints, opptil 20% av verdien ved kjøp av flyreiser og 1% ved alle andre varekjøp som klær, møbler, elektronikk og kioskvarer. Renten er i tillegg ganske høy hvis du som kunde ikke kan betale alt ved forfall.

Alt i alt er det viktig å være bevisst på at et kredittkort ikke gjør at du kan øke forbruket ditt. Graff har skaffet seg SAS' Diners Club og Mastercard, bruken av disse gir automatisk også bonuspoeng hos SAS. Hver gang du bruker disse kortene får du bonuspoeng etter hvor stor belastningene er. I tillegg har SAS avtale med Norgesgruppens bonusprogram Trumf, som gir bonuspoeng når du handler i kjedens butikker. Også Forbrukerrådet maner til forsiktighet ved bruk av denne typen kredittkort.

Spesielt sistnevnte er det få kredittkort i Norge som tilbyr uten ekstra kostnad, og dersom du ønsker denne tryggheten så er yA Kredittkort et godt valg. Videre nå skal vi se nærmere på tre gode grunner til å bruke et kredittkort aktivt i hverdagen, som alle hjelper deg med å spare penger. Uansett, med kredittkort som har dette konseptet, så er det du - og ikke banken - som får den prosenten som kreves når man betaler med kortet. De fleste kredittkort har nemlig rabattprogrammer der du kan spare penger hos partnere av banken.

Det eneste du trenger å gjøre er altså å søke om et bensinkort og bruke dette når du betaler for bensinen du fyller, stort enklere blir det ikke. Med sine 4% per fylling ligger det litt under 365Privat sinn Essorabatt, men du får til gjengjeld friheten med å få rabatt uansett hvilke kjede du fyller hos. Derfor er bensinkort en helt optimal løsning for mange mennesker, da jeg forestiller meg at det er mange som har det som meg.

Deretter er det opp til deg hvor du bruker de. En annen type cashback kredittkort kan være at man får 30 øre per liter i drivstoffrabatt hos en kjede med bensinstasjoner. Dermed får man er indirekte rabatt ved fylling av drivstoff, i og med at pengene kommer tilbake på din konto tilknyttet kortet du nettopp bruke til å fylle. Det er fordi det er så veldig mange ulike løsninger at det lønner seg for deg å finne ut nøyaktig hva du ønsker å bruke ditt kredittkort til.

Unntaket er kredittkort av typen Shell MasterCard og Trumf Visa som automatisk blir knyttet opp mot Trumf-medlemsskapet. Inntil 2000,- kroner Cashback på de siste 12 mnd, gir deg råd til å kjøpe noen ekstra plagg eller et ekstra par sko. I tillegg til de 3,65 % du får på alle bensinstasjoner får du 30 øre i ekstra rabatt på Esso-stasjoner i norge. Dette vil ved en pumpepris på 14 kroner gi deg hele 81 øre i rabatt per liter drivstoff! Det ble også et 365 privat kredittkort på meg, og jeg gleder meg til å motta det og ta det i bruk.

Med en literpris på rundt 13,70 kroner får du med literrabatt og cashback hele 80 øre rabatt per liter! Alt innhold eies av - En del av Fagweb AS. Kopiering av innholdet er ulovlig og medfører anmeldelse. Alle kredittkort har sine sterke sider og klare fordeler, og selve hovedfordelen med dette kredittkortet er selvsagt at det er gebyrfritt. På Gebyrfri Visa er altså den årlige effektive renten på 23,41% om man baserer på varekjøp og kontantuttak på 15.000 kroner, og at dette nedbetales over 12 måneder i like store terminbeløp på 1.398,29 kroner. Nå er det mulig å skaffe seg opp mot en krone i rabatt per liter drivstoff, om du utnytter mulighetene til fulle.