UnionS - Lån og privatøkonomi

Hos oss finner du artikler om privatøkonomi og finans

Wed 31 August 2016

Forbrukslån Fra 10.000

Posted by Yvette in Forbrukslån,Lån på dagen   

Et forbrukslån er en type lån hvor man kan låne penger helt uten sikkerhet. Ønsker du et lån av denne typen er det en betingelser som må oppfylles før banken innvilger søknaden din. Lånte penger skal betales tilbake, derfor må du ha en trygg og stabil økonomi for å få et forbrukslån Er dette på plass, er du en god kandidat til å få samlet alle smålån i ett oversiktlig forbrukslån.

Det viktigste du må gjøre er å bestemme seg for at dette er en løsning på et alvorlig problem, og dereetter sende inn en søknad på nett til en av bankene som tilbyr denne typen lån. Hvor lang tid dette tar avhenger av hvor man søker, men også om søknaden kvalifiserer for lån eller ikke. Dersom du er totalkunde hos långiveren av billånet ditt kan du være heldig å få refinansiert den hos dem med en lavere rente. Prosessen er så skreddersydd og tilrettelagt at vi har mottatt alle svar og kan produsere lånedokumenter til våre kunder innen 4 timer fra du søker.

Vi er stolte av å levere tjenester som hjelper forbrukere å finne best mulig pris på sine tjenester. Den øvre grensen for forbrukslån er satt til kr 200 000, og maksimal nedbetalingstid er 5 år. Dette ligger omtrent midt på treet sammenlignet med andre selskaper i Norge, og er ikke noe som utmerker seg.

Med en gang du har fylt ut søknaden på nett, er det mange banker som foretar kredittvurdering og maskinelt vurderer dataene du har fylt inn mens du venter. Det stilles som oftest heller ikke sikkerhet (pant) i eiendeler, som for eksempel hus eller bil. Den effektive renten på lån uten sikkerhet hos DNB varierer mellom 17,87% og 27,63%.

Videre så er heller ikke kapitalen bundet, som i praksis betyr at du kan bruke pengene fra lånet på akkurat hva du selv ønsker. Moderne datasystemer er det som muliggjør dette, og som faktisk gjør at det er mulig å få et lån på dagen. Forbrukslån på dagen (Trade247) I tillegg til forbrukslån, tilbyr selskapet også kredittkort samt lån til refinansiering - dersom man ønsker å samle dyre smålån og kredittkortgjeld til ett lån. Man kan bli advart fra å ta opp lån når man er ung, men med riktig fremgangsmåte behøver det ikke å være vanskeligere for en student enn noen andre å betjene et lån.

Lånekostnadene du til slutt har betalt vil også kunne komme til å bli større enn om du hadde lånefinansiert med sikkerhet i forbruksgjenstanden. Det er ikke så mye noe mistenkelig, men dessverre kan det påvirke innehaveren av lånet listen for å vise og markere lån han tjener mest penger på å referere. Et forbrukslån gir deg muligheten til å låne et høyere beløp som du betaler tilbake i månedlige avdrag. Uansett hvilket lånebeløp du søker om, kan du være sikker på å få et svar med en gang. Før vi sender din søknad til våre samarbeidspartnere foretar en kredittsjekk begrenset til innhenting av informasjon om eventuelle betalingsanmerkninger. Dette da banker, dessverre for lånekunder, har en såkalt «svarteliste», og her kan man havne til tross for at en på nåværende tidspunkt ikke har rot i økonomien.

Hvis du allerede har en lav sats av interesse, kan de endelige kostnadene forbundet med å tømme eksisterende lån ende opp med å koste deg mer i det lange løp. I en slik tilstand, kan gjeld konsolidering billigste forbrukslån hente noen frist til deg fra søvnløse netter. Det vil si at forbrukslån utgjør opp mot 90 milliarder kroner av norske husholdningens totale gjeld. Vi har lang erfaring med håndtering av forbrukslån Vi kan derfor tilby deg de beste betingelser innen forbruksfinansiering. Normalt på mellom 20 % - 25 %, mindre i enkelte tilfeller og mer i andre tilfeller.