UnionS - Lån og privatøkonomi

Hos oss finner du artikler om privatøkonomi og finans

Mon 11 January 2016

Billig Forbrukslån på dagen uten sikkerhet!

Posted by Yvette in Forbrukslån   

Et lån på kr 65 000, med en nedbetalingsperiode på 5 år, koster kr 1 608 per måned. Det kan nok føles urettferdig for mange, spesielt siden det som oftest er personer med dårlig økonomi som trenger slike lån , men dette har med sikkerhet å gjøre for lånegiver. Det er sikrere å låne ut penger til en person som mest sannsynlig kan betale tilbake, kontra det å låne ut penger til en dårlig betaler (sistnevnte får dog vanligvis ikke innvilget lånet).

Hvis du skal låne til fotoutstyr eller fiskeutstyr trenger du ikke å oppgi det bare du har nok sikkerhet. Er ikke denne muligheten tilstede finnes det mange forskjellige tilbud for deg som ønsker å låne penger uansett formål. Det finnes en rekke lånekategorier på markedet men de vanligste er bolig, bil og forbrukslån. Du kan enkelt bruke et kredittkort lån til å betale ned andre lån, varekjøp, pærekjøp på nettet , fotohobby, fiskehobby eller andre tjenester og gjenstander, men husk at rentene som regel er høyere enn andre lånetyper. Vennligst noter deg at du bør gjøre en grundig gjennomgang av din øknomi før du tar opp forbrukslån.

Et lån online kan spare deg for mye ergrelse og verdifull tid, du fyller enkelt inn et elektronisk søknadsskjema din kreditor bevilger deg med og du er klar! Når du har fått innvilget ditt lån kan det betraktes som et hvilket som helst lån men du er allerede nå klar for å realisere din drøm og det på kort tid! Din finansinstitusjon vil stå ved din side og hjelpe deg med tips og råd slik at du kan få fullt utbytte av ditt online lån.

Opplev fordelene med et online lån slik at du ikke trenger å utsette det du gjerne vil ha gjort i dag til i morgen! Å få det beste lån uten sikkerhet på dagen er blitt mye mer mulig nå som det er blitt vanligere å tilby lån over internett. Ikke bare kan du sammenligne forskjellige lån fort, du kan også søke på flere på veldig kort tid, eller finne et lån som svarer deg veldig raskt. For når du skal låne penger på dagen er det viktig at du får svar på søknaden din innen noen timer. Selv om du bruker Bank-ID til å signere er det ikke sikkert at du får pengene på dagen.

Disse SMS-lånene er gjerne veldig populære om du trenger penger med en gang, for eksempel om du er på ferie og trenger litt ekstra. Når man først skal ta opp et forbrukslån er det like greit å velge en måte som lar deg få låne pengene på minuttet. Takket være internett er det nå mulig å søke om lån selv midt på svarte natta eller i helger, og du trenger ikke lenger å måtte ta fri fra jobben for å møte i banken. Er du heldig og har en ryddig økonomi kan søknaden din bli automatisk godkjent, og du får dermed lån på minuttet.

Ved forbrukslån får du et lån uten sikkerhet, og banken henger seg dermed ikke veldig opp i hva du skal bruke pengene på. Dermed kan du fritt ta opp forbrukslån for å pusse opp. Rentene på et forbrukslån er jo kjent for å være relativt høye, men ettersom det er stor konkurranse for nye kunder kan du være heldig å få en god avtale med greie renter også her. Vær ærlig med deg selv om et forbrukslån utgjør fare for din økonomiske situasjon.