UnionS - Lån og privatøkonomi

Hos oss finner du artikler om privatøkonomi og finans

Tue 14 June 2016

Topp tips for å forbedre sikkerhet i hjemmet

Posted by Yvette in husalarmer   

Mange mennesker ville elske å ha et hjem sikkerhetssystem som kan beskytte sine hjem når de ikke er der, men de mener det er for vanskelig å få en. Det er egentlig ikke så vanskelig i det hele tatt, og i mange tilfeller kan du installere ditt eget system. Gi denne artikkelen en leser å finne noen nyttige hjem sikkerhet tips. Når du flytter inn i et nytt hjem endre alle låser. Selv om den tidligere hus kan ha gitt deg nøklene til huset, kan det være en nøkkel der ute som noen har. For å være sikker på at du er så trygge som mulig, får alle nye låser for det nye huset. Hvis du har et hjem alarmsystem, sørge for at alle ledningene er skjult. Hvis en innbruddstyv ønsker å bryte inn i ditt hjem, kan han kutte noen ledninger han ser før følgende gjennom med sin plan. Avhengig av hvor ledningene er, skjuler dem med planter, steiner eller andre naturlige elementer. Hvis du har en ferie hjemme som du ikke bruker mye tid på, kan et hjem sikkerhetssystem være verdt investeringen. Dette vil automatisk varsle deg og de lokale myndighetene hvis noe skjer med ditt hjem mens du er borte for eksempel en brann, innbrudd eller andre problemer. Hvis du planlegger å ha kabelen fyr eller reparasjon mann kommer til huset ditt, avstå fra å sette notater på døren. Dette viser innbruddstyver som du i dag ikke er hjemme, som vil gjøre dem mer utsatt for å rane huset ditt. Bruk telefonkommunikasjonen for å indikere til tjenestemenn detaljene for oppholdssted. Vurder om dine glass dørpaneler kan tillate innbruddstyver inn i ditt hjem. Det er lett for tyver å bryte glasspaneler, slik at de kan komme inn i hjemmet og åpne døren. Hvis du har dører med glasspaneler, bør de være sikret ved hjelp deadbolts som krever oppføring med en nøkkel, erstattet eller forsterket. Et hjem sikkerhetssystem fungerer ved å varsle det lokale politiet når alarmen går av.

Politiet umiddelbart plassere en telefon til ditt hjem. Hvis du ikke svarer på telefonen, og gir en sikkerhetskode, vil en offiser bli sendt hjem til deg med mulig backup tilgjengelig om det skulle være nødvendig. Til tross for alle fordelene av et hjem sikkerhetssystem, og all reklame, bare 15 prosent av amerikanske hjem har en. Huseiere kan være usikker på hvilket system som vil fungere best for dem, og bekymre deg for ekstra kostnad. Noen mennesker er også redd de vil være i stand til å finne ut hvordan den skal brukes. Ikke la notater på døra for familiemedlemmer eller personer som kommer til å betjene ditt hjem. Du tror kanskje noe av det, men det er å la alle vite at ingen er inne. Det er en god idé å gi folk en samtale på forhånd og gi dem instruksjoner. Hvor er din dør hengsler? Hvis hengslene til døren din er på utsiden av hjemmet ditt, bør du flytte dem til innsiden av huset ditt. Å ha utenfor hengsler er en enkel måte for innbruddstyver å gi tilgang til ditt hjem. Alt de trenger å gjøre er å slå stiften ut av hengslene. Lat som du er en innbruddstyv og gå på huset ditt. Kan du finne måter å komme inn uten å bryte et vindu eller sparker ned en dør? Hvor sterke er dørene? Hva hvis innbruddstyv fikk sparke i et vindu? Hvordan kan du, som en tyv, bli motarbeidet fra selv prøver å burgle hjemmet ditt? Spør alarm system hvis de gir separate oppføringen koder for rengjøring mennesker eller vedlikehold menn. Hvis de gjør det, dra nytte av denne funksjonen. I mange tilfeller kan du aktivere systemet til å tillate oppføring med den koden bare på bestemte tider av døgnet. Dette vil bidra til å forhindre potensielle tyver fra å komme inn i huset ditt i løpet av kvelden eller på andre tidspunkter når de vet at du ikke kan være hjemme. Dedisere verdifulle elektronikk med et tall og rapportere denne informasjonen til politiet. Dette vil tillate deg å spore noe hvis en innbruddstyv var å komme inn i huset ditt og stjele verdisaker fra hjemmet ditt. Dette vil også spare deg for mye tid og penger som det kan hentes mer effektivt. Når du mister en nøkkel, må du erstatte den låsen. Du vet aldri om du faktisk mistet den, eller noen som vet hvor du bor stjal den, og dette setter deg i fare. Selv om det er en nøkkel til bilen din, er det viktig å ha låsen omnøkles eller erstattes for din sikkerhet. Hvis du vet at du kommer til å være borte fra hjemmet for en stund, skru volumet på telefonen ned så lavt som mulig. Hvis en innbruddstyv er peke ut huset ditt, kan en ringe telefon være akkurat den bekreftelsen han eller hun trenger å vite at du ikke er der. Med all den nye teknologien i dag, kan du droppe den gamle sett av huset nøkler. Den siste i hjem sikkerhet nå kan du ha muligheten til nøkkel-mindre oppføring i ditt hjem. En spesiell enhet leser forhåndsbestemt fingeravtrykk programmert av deg, og døren vil bare åpne med det er en kamp. Selv om bilen ikke er inne, låse opp garasjen. Hvem som helst kan komme inn og stjele det du holder der, og de fleste huseiere har mange verdifulle elementer i sin garasje. Sportsutstyr, lagrede familie minner, verktøy og utstyr kan være der, og innbruddstyver vil gjerne ta alt fra deg. Hvis du skal bort på ferie, ikke skryte om det til venner, kolleger eller på Facebook. Hvis du deler det faktum at du kommer til å være ute av byen i flere dager, kan du komme tilbake til et tomt hus. Selv om dine venner eller kolleger er helt troverdig, du vet ikke hvem andre kan de uforvarende fortelle hvem som ikke kan være så ærlig. Hjem sikkerhet bør være om beskyttelse, ikke om vanskeligheter. Som high tech som et hjem sikkerhetssystem kan virke, er det svært lite problemer knyttet til den. Bare husk alt du har lest fra denne artikkelen. Din sikkerhet er verdt innsatsen du legger i det, og hvis du gjør ditt beste, vil du bli bra.