UnionS - Lån og privatøkonomi

Hos oss finner du artikler om privatøkonomi og finans

Mon 01 February 2016

Liverpool FC MasterCard

Posted by Yvette in misc   

Shell MasterCard gir søkeren 40 Øre /liter i rabatt i form av Trumf-bonus på drivstoff hos Shell, samt 1 % bonus på absolutt alle øvrige kjøp - uansett bransje og overalt i hele verden. Du får en fast cashback på 3,65 % som gjelder alle stasjoner, og en ekstra rabatt på 30 øre per til per liter om du fyller drivstoff hos Esso. Er du en disiplinert bruker av kredittkort, skal du vite at 365 Privat har toppet denne klassen i forbrukertester hele 10 ganger, på grunn av den fleksible og meget gunstige ordningen med cashback og drivstoffrabatt.

For å spare penger på drivstoff med bensinkort er du nødt til å være disiplinert og betale tilbake det du skylder i tide. Du vil kunne lese at mange av kortene har egne fastsatte grenser for hvor mye du årlig kan oppnå i rabatt. Vasker du ofte bilen er det smart å finne et bensinkort med avslag på denne tjenesten. NAF kortet hadde jo vært det beste, men gidder ikke melde meg inn i NAF for å få et bensinkort.

Hvis du velger deg et kredittkort uten årsgebyr, tjener du penger ved å bruke kortet når du fyller drivstoff. Kredittkortet 365Privat har 3,65% Cashback på alle varer i alle bensinstasjoner (i tillegg til rabattene på hotellopphold, leiebil, strøm og forsikringer). En annen fordel ved å bruke bensinkort når du fyller drivstoff er at du får adskilt utgiftene slik at du får bedre oversikt over din personlige økonomi. Et bensinkort gir deg avslag i enten prosenter eller øre når du fyller drivstoff.

Dette er noen av de mest anbefalte kredittkort du kan søke på dagen i Norge, og det er ikke behov for å bytte bank når du anskaffer deg ett eller flere av disse kortene. Uansett om du velger et kredittkort med VISA eller MasterCard kan du benytte kortet ditt på nesten 30 millioner brukersteder over hele verden, og det burde vel rekke for de fleste av oss. Sammenligner vi med andre kredittkort er den maksimale beløpsgrensen på 2000 kroner høy.

Hvis du reiser mye er et kredittkort med bonus bra, så den er god til å betale reisen med kredittkort, hvor en reiseforsikring som ofte følger med. Det er sannsynligvis mange kredittkort på markedet som har bonus på oppkjøp og være sannheten inntil vi har ingen spor av dem alle, men det vi vet er at de av våre venner og bekjente som har American Express er veldig fornøyd!

Disse bensinkortene er gjerne egne kredittkort som har få andre fordeler, og det er derfor mange som har egne kredittkort til å betale bensin med, mens de bruker andre kredittkort til andre ting. Hvert eneste kort har sine helt egne fordeler, og du kan forvente alt fra gratis forsikringer til rabatt på hotellovernattinger med kredittkortet ditt. I dagens leksjon skal vi se på hva cashback er, hvordan det fungerer, forskjellige typer cashback og eksempler på kort som tilbyr ulike varianter av dette.

Men bildet er fortsatt ytterligere komplisert ved at SAS periodevis kjører kampanjer hvor du kan få biletter ned i halvparten av de ordinære bonuspoengkostandene Også hos SAS kan du bruke poengene til å delbetale reiser. For samme forbruk vil du med SAS Eurobonus Mastercard oppnå 5 000 eurobonuspoeng for omsetningen på kortet. For de som har et moderat forbruk så vil Norwegian-kortet helt klart være det kortet som lønner seg for oppsamling av bonuspoeng til bruk på flyreiser.